Video O nouă încălcare a regulilor de circulaţie. Darius Vâlcov, amendat după ce şi-a parcat maşina într-un loc nepermis

Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost sancţionat, marţi, de poliţiştii locali din Târgu-Jiu, după ce şi-a parcat maşina într-un loc nepermis. El a primit o amendă de 290 de lei înainte să înceapă procesul în care este acuzat de instigare la dare şi luare de mită.

2951 afișări

Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost sancţionat, marţi, de poliţiştii locali din Târgu-Jiu, după ce şi-a parcat maşina într-o intersecţie din apropierea Tribunalului, blocând astfel trotuarul.

Darius Vâlcov, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a parcat maşina în zona unei intersecţii pentru că nu ar fi găsit un loc de parcare.

„Nu era niciun loc. Când am venit, nu era absolut niciun loc. O să primesc sancţiunea şi nu e niciun fel de problemă", a spus Darius Vâlcov.

„Va primi două puncte amendă, două puncte la permis", a precizat unul dintre poliţiştii locali.

După ce a primit amenda, Vâlcov a plecat la Tribunalul Gorj, unde a început procesul, în jurul orei 16.00. Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă este acuzat de instigare la dare şi luare de mită, procurorii având informaţii că Vâlcov ar fi mituit un funcţionar din cadrul Oficiului de Cadastru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici