Deputat: Firea trebuie să dea detalii în Comisia pentru apărare cu privire la protestul din 10 august

Vicepreşedintele Comisiei pentru apărare, Ovidiu Raeţchi, a declarat, luni, că primarul Capitalei, Gabriela Firea, trebuie invitată în cadrul comisiei pentru a detalia afirmaţiile acesteia cu privire la interesele politice din spatele protestului din 10 august.

229 afișări
Imaginea articolului Deputat: Firea trebuie să dea detalii în Comisia pentru apărare cu privire la protestul din 10 august

Deputat: Firea trebuie să dea detalii în Comisia pentru apărare cu privire la protestul din 10 august

„Am citit afirmaţiile foarte grave ale Gabrielei Firea privind implicarea lui Liviu Dragnea în represiunea violentă din 10 august. Consider că sunt declaraţii foarte serioase, cu implicaţii pentru siguranţa naţională şi ordinea publică. Cred că doamna Firea trebuie invitată la Comisia de Apărare pentru a oferi detalii despre interesele politice din spatele represiunii din august. Nu poţi spune că "nu vrei să dai detalii" pe o temă atât de serioasă. Voi cere oficial chiar astăzi biroului Comisiei pentru Apărare convocarea Primarului General al Capitalei”, a scris Ovidiu Raeţchi, pe Facebook.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că intervenţia din 10 august a fost comandată de liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale (Liviu Dragnea-n.r) şi am informaţiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost aşa. Vrea să transforme capitala României, municipiul Bucureşti şi să ajungem precum Beirut.”, a declarat Gabriela Firea, duminică, la România TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici