Directorul Colegiului Şincai, revoltat de atitudinea angajaţilor primăriei: Mici dumnezei în posturile lor, care cred că funcţiile îi fac mai deştepţi

Silvia Muşătoiu, directorul Colegiului „Gheorghe Şincai” din Capitală, spune că instituţia de învăţământ este la mila primăriei, pentru că încearcă să obţină bani pentru acoperişul clădirii, subliniind că angajaţii sunt “mici Dumnezei” care “cred că funcţiile îi fac mai deştepţi”.

1477 afișări
Imaginea articolului Directorul Colegiului Şincai, revoltat de atitudinea angajaţilor primăriei: Mici dumnezei în posturile lor, care cred că funcţiile îi fac mai deştepţi

Directorul Colegiului Şincai, revoltat de atitudinea angajaţilor primăriei: Mici dumnezei în posturile lor, care cred că funcţiile îi fac mai deştepţi (Foto: Facebook/Silvia Musatoiu)

“Primării incompetente, oameni gomoşi doar pentru că ocupă o funcţie, mici Dumnezei în posturile lor care se iau prea în serios (acea prostie ”gravă”, cum spunea un contemporan erudit) şi care cred că funcţiile îi fac mai deştepţi decât au fost vreodată…Ei da, oamenii aceştia decid, pentru noi toţi, cei care ne mai ocupăm încă de şcoli”, a scris pe Facebook Silvia Muşătoiu, directorul Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” din Capitală, Silvia Muşătoiu.

Silvia Muşătoiu mai spune că acoperişul instituţiei de învăţământ trebuia schimbat în urmă cu doi ani, însă abia în luna septembrie au început lucrările.

“Ştim noi oare cât îl costă pe el o reparaţie de acoperiş (?) care, fie vorba între noi, trebuia începută acum vreo doi ani, dar a început abia în vară, pe hârtie şi abia în toamnă a început efectiv? Ştim noi că toamna mai şi plouă, mai şi ninge, iar lucrătorii (de altfel opriţi de ITM să mai lucreze fiindcă nu lucrau asiguraţi la înălţime) nu pot lucra în ploaie? Ooooffff, da ştim! Dar mai ştim şi faptul că schelele au fost montate în ianuarie, iar lucrul a început în septembrie”, se mai arată în mesaj.

Totodată, reprezentantul instituţiei de învăţământ a mai scris că muncitorii care lucrează la acoperiş au “o siguranţă în a se sprijini şi a dormi pe ţiglele înclinate”, atunci când lipseşte şeful lor.

“Crede că plata utilităţilor sau reparaţiile necesare unei şcoli sunt o favoare, sau, mai degrabă o pomană pe care mila lui, maimarelui, a acceptat-o pentru tine, sărmanul de tine şi nerecunoscătorul de tine! Normalitatea sau responsabilitatea pe care o are sunt la voia lui, dă burse dacă vrea, dacă nu, nu! Ce e în neregulă cu asta?!”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

Directorul Colegiului „Gheorghe Şincai” a subliniat că şcoala nu s-a mai zugrăvit de cinci ani, iar tavanul necesită reparaţii pentru că prin el “curg insectele moarte din pod”, însă din partea primăriei a primit mai multe refuzuri.

“Nu se poate! Pentru că toate acestea reprezintă ”modernizări” în opinia domniilor lor, iar în contractele lor nu încap decât avariile! Şi oricum trebuie să stăm la rând, că nu suntem numai noi…hehe! Dar ştiţi ceva, rândul acesta este stabilit cu un deget al cuiva şi (n-am văzut, dar am auzit) că ne-a fost arătat la televizor. O fi adevărat?”, se mai arată în mesaj.

Colegiul Naţional Gheorghe Şincai este în subordinea Primăriei Sectorului 4 din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici