Directorul Sibex întrebat dacă crede în nevinovăţia lui Sima: Cred; până acum sunt doar speculaţii

Noul director al Sibex, Ovidiu Petru, a declarat joi că el crede în nevinovăţia lui Cristian Sima, afirmând că informaţiile care au apărut în presă despre acesta sunt deocamdată "pure speculaţii".

233 afișări
Imaginea articolului Directorul Sibex întrebat dacă crede în nevinovăţia lui Sima: Cred; până acum sunt doar speculaţii

Directorul Sibex întrebat dacă crede în nevinovăţia lui Sima: Cred; Până acum sunt doar speculaţii (Imagine: Victor Ciupuliga / MediafaxFoto)

Întrebat joi de jurnalişti dacă crede în nevinovăţia lui Cristian Sima, noul director al Sibex, Ovidiu Petru, a răspuns afirmativ.

"Eu cred (în nevinovăţia lui Sima - n.r.). Deocamdată nu este nicio ştire verificată, sunt pure speculaţii în presă şi nu au absolut nicio legătură cu bursa de la Sibiu. Dânsul pur şi simplu nu a fost prezent şi Consiliul a decis să îl schimbe", a spus Ovidiu Petru.

Întrebat de ce a fost demis Sima, Petru a afirmat că pentru "indisponibilitate temporară".

"Noi avem o activitate zilnică care trebuie coordonată, există foarte multe decizii care trebuie luate de directorul general şi pentru că nu a fost în această perioadă s-a decis înlocuirea sa. Eu o să preiau aceste atribuţii până la sfârşitul exerciţiului financiar şi vedem pe parcurs ce o să mai apară", a spus Ovidiu Petru.

Întrebat totodată dacă bursa de la Sibiu a fost afectată de acest caz, Ovidiu Petru a spus că imaginea instituţiei este "extrem de puternic afectată".

"Bineînţeles că ne afectează. Toată piaţa de capital e afectată de orice ştire. Imaginea noastră este afectată extrem de puternic", a adăugat Petru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici