Doi adolescenţi de 15 şi 16 ani, din Vaslui, arestaţi după ce tâlhăreau minori în plină zi, pe stradă

Doi adolescenţi de 15 şi 16 ani, din judeţul Vaslui, au fost arestaţi preventiv, marţi, fiind acuzaţi că au tâlhărit pe stradă, în plină zi, în zona Grădinii Publice din municipiul Bârlad, mai mulţi minori cărora le-au luat, prin violenţă, banii din buzunare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

99 afișări
Imaginea articolului Doi adolescenţi de 15 şi 16 ani, din Vaslui, arestaţi după ce tâlhăreau minori în plină zi, pe stradă

Vaslui: Doi adolescenţi de 15 şi 16 ani, arestaţi după ce tâlhăreau minori în plină zi, pe stradă (Foto: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, cei doi adolescenţi opreau minorii pe strada principală din municipiul Bârlad, în faţa Grădinii Publice din Bârlad, şi, prin acte de violenţă, îi controlau prin buzunare în căutare de bani. Mai mult, una dintre victime a fost atacată de cei doi bârlădeni de două ori la un interval de trei zile în condiţiile în care, iniţial, nu au găsit niciun leu asupra sa.

Numărul total al victimelor identificate de către poliţişti se ridică la şapte, având vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, acestea fiind atacate în perioada aprilie - iulie.

"Minorul de 15 ani este cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, trei tâlhării şi două tentative de tâlhărie. Celălalt suspect, în vârstă de 16 ani, este acuzat de două infracţiuni de tâlhărie şi o tentativă de tâlhărie”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Prezentaţi de către procurori în faţa instanţei, cei doi adolescenţi au primit mandate de arestare preventivă din partea magistraţilor Tribunalului Vaslui, pentru 30 de zile, sub acuzaţia comiterii mai multor infracţiuni de tâlhărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici