Doi militari au leşinat în timpul paradei de 1 Decembrie, la Braşov

Doi militari care au participat la parada organizată, de Ziua Naţională, în centrul municipiului Braşov au leşinat în timpul ceremoniei, iar după ce medicii le-au acordat îngrijiri la faţa locului şi-au revenit şi s-au întors în formaţie, alături de colegii lor.

467 afișări
Imaginea articolului Doi militari au leşinat în timpul paradei de 1 Decembrie, la Braşov

Doi militari au leşinat în timpul paradei de 1 Decembrie, la Braşov (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

În timpul paradei la care au participat militari din toate structurile MAI şi la care au asistat aproximativ o mie de localnici şi turişti, doi militari s-au simţit său. Unul dintre ei a cerut să se retragă când a simţit că i se face rău, iar altul a fost la un pas să cadă, fiind prins de colegi. Cei doi au ieşit din formaţie şi au fost preluaţi de medici, care le-au acordat îngrijiri la faţa locului.

Cei doi militari şi-au revenit în scurt timp şi şi-au reluat locul alături de colegi.

Ziua Naţională a României a fost marcată la Braşov prin ceremonii militare, iar în Piaţa Sfatului au fost amenajate mai multe standuri unde au fost prezentate echipamente şi tehnică de luptă ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Brigăzii 2 Vănători de Munte "Sarmizegetusa" şi ale Serviciului Român de Informaţii.

Ceremonia militară a început cu o slujbă religioasă şi cu discursurile autorităţilor locale - primarul George Scripcaru, prefectul Ion Gonţea şi preşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, prefectul fiind huiduit de membrii Asociaţiei Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor "Braşov 21 Decembrie 1989" (ALRUE) Braşov.

După discursurile autorităţilor a urmat un program demonstrativ al vânătorilor de munte, jandarmilor şi Academiei Forţelor Aeriene.

De la ora 16.00, Orchestra Academiei Aeriene "Henri Coandă" va susţine un concert pe o scenă amenajată în Piaţa Sfatului, iar de la ora 16.40 va urma o defilare cu torţe a vânătorilor de munte pe traseul Piaţa Sfatului - Casa Armatei - sediul Brigăzii 2 Vânători de Munte "Sarmizegetusa".

Seara de 1 Decembrie se va încheia la Cercul Militar cu un concert simfonic cu pianistul Dorel Golan, dirijat de Cristian Oroşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici