Doi tineri au intrat peste un cetăţean turc în casă, l-au bătut şi i-au răpit iubita. Cum s-a salvat tânăra

Doi tineri din Caraş-Severin şi Hunedoara sunt acuzaţi că au intrat în casa din judeţul Arad a unui cetăţean turc, l-au bătut şi i-au răpit iubita. Tânăra răpită a scăpat sărind din maşina celor doi, într-o intersecţie.

2053 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au intrat peste un cetăţean turc în casă, l-au bătut şi i-au răpit iubita. Cum s-a salvat tânăra

Doi tineri au intrat peste un cetăţean turc în casă, l-au bătut şi i-au răpit iubita. Cum s-a salvat tânăra

Potrivit Poliţiei Arad, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din Vărădia de Mureş au fost sesizaţi că doi bărbaţi au intrat într-un imobil şi au lovit un cetăţean turc de 34 de ani care locuia acolo, după care au plecat.

Cetăţeanul turc a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, reuşind să indice una dintre persoanele bănuite.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din judeţul Caraş-Severin, împreună cu un tânăr de 20 de ani, din judeţul Hunedoara, au intrat fără drept în locuinţa din Vărădia de Mureş unde se afla cetăţeanul turc şi iubita lui, o tânără de 26 de ani din judeţul Sibiu. După ce l-au bătut pe turc, cei doi au răpit-o pe tânără şi au dus-o cu maşina până la Arad.

Tânăra a reuşit să scape sărind din maşină într-o intersecţie semaforizată din oraşul Arad.

Cei doi bărbaţi au fost prinşi la Lipova, iar acum sunt reţinuţi pentru violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Taguri:
tineri,
răpire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici