Flagrant în Iaşi pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de cannabis. Cinci bărbaţi au ajuns după gratii

Cinci ieşeni au fost arestaţi pentru trafic de droguri. La percheziţii, poliţiştii au găsit 1,75 kilograme de cannabis, 15.000 de lei, 3.100 de euro şi 380 de lire sterline.

223 afișări
Imaginea articolului Flagrant în Iaşi pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de cannabis. Cinci bărbaţi au ajuns după gratii

Reţea de traficanţi de cannabis, destructurată la Iaşi. Cinci bărbaţi au fost arestaţi

Potrivit Poliţiei, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 44 de ani au fost prinşi în timp de vindeau cannabis.

În timpul flagrantului, unul dintre cei cinci bărbaţi s-a blocat în maşină şi a încercat să forţeze barajul format de poliţişti. Astfel, poliţiştii au folosit forţa, bărbatul fiind ulterior imobilizat.

La percheziţiile ulterioare, anchetatorii au găsit 1,75 kilograme de cannabis, 15.000 de lei, 3.100 de euro, 380 de lire sterline - bani susceptibili a fi obţinuţi din traficul de droguri, precum şi 2 cântare electronice de mare precizie, un laptop, 8 telefoane mobile şi 20 de cartele SIM.

Şase persoane au fost audiate, apoi cinci reţinute, iar faţă de cei cinci Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Taguri:
cannabis,
iaşi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici