DOSAR PENAL în cazul doctoriţei filmate în timp ce refuză internarea unui pacientde la Spitalul Băicoi

Poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal în cazul medicului de gardă de la Spitalul Băicoi, filmat în timp ce refuza internarea unei paciente, cercetările fiind făcute pentru distrugere de înscrisuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1272 afișări
Imaginea articolului DOSAR PENAL în cazul doctoriţei filmate în timp ce refuză internarea unui pacientde la Spitalul Băicoi

DOSAR PENAL în cazul doctoriţei filmate în timp ce refuză internarea unui pacientde la Spitalul Băicoi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii s-au sesizat din oficiu în cazul medicului filmat cu camera ascunsă în timp ce refuza să interneze o pacientă de 87 de ani, cu afecţiuni cardiace.

Dosarul penal a fost deschis după ce doctorul a rupt actele cu care bolnava s-a prezentat la spital.

”Poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Facem cercetări pentru infracţiunea de distrugere de înscrisuri”, a declarat Brezeanu.

Doctorul a fost filmat la Spitalul Orăşenesc Băicoi în timp ce refuză internarea unei paciente trimise de la Spitalul Judeţean Ploieşti, iar într-un acces de furie a rupt actele cu care persoana respectivă s-a prezentat la spital. După apariţia înregistrării în mediul online şi declanşarea unei anchete, medicul Marta Coman a solicitat încetarea contractului de colaborare cu Spitalul Orăşenesc Băicoi, unde făcea gărzi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici