Două drumuri naţionale şi un tronson al A2 rămân închise din cauza zăpezii

Circulaţia rutieră este închisă şi miercuri, din cauza zăpezii, pe DN 22 Râmnicu Sărat – Băile şi pe DN65A Turnu Măgurele – Roşiori de Vede, precum şi pe un tronson al Autostrăzii A2, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

25 afișări
Imaginea articolului Două drumuri naţionale şi un tronson al A2 rămân închise din cauza zăpezii

Două drumuri naţionale şi un tronson al A2 rămân închise din cauza zăpezii (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Miercuri dimineaţă, dispeceratele de poliţie au semnalat Centrului Infotrafic următoarele drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile:

în judeţul Buzău - DN 22 Râmnicu Sărat - Băile;

în judeţul Teleorman - DN65A Turnu Măgurele - Roşiori de Vede, iar pe tronsonul Roşiori de Vede - Furculeşti - Piatra sunt zone în care se circulă cu dificultate, pe un fir.

Autostrada A2 rămâne închisă pe segmentul Lehliu-Gară - Drajna, doar pe calea 1 (sensul Bucureşti - Cernavodă).

De asemenea, pe mai multe drumuri se circulă în condiţii de ceaţă. Astfel, vizibilitatea este redusă pe Autostrada Soarelui şi în judeţul Vâlcea (în unele zone sub 50 de metri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici