Două femei tâlhărite în acelaşi mod în Capitală. Poliţiştii au reuşit să ia urma hoţilor

Două femei au fost tâlhărite, marţi, în sectorul 3 al Capitalei, una din ele fiind o bătrână în vârstă de 82 de ani, căreia i s-a smuls geanta în care avea documentele personale. Autorii tâlhăriilor au fost prinşi la scurt timp de către poliţişti.

3820 afișări
Imaginea articolului Două femei tâlhărite în acelaşi mod în Capitală. Poliţiştii au reuşit să ia urma hoţilor

Două femei, tâlhărite în acelaşi mod în Capitală. Poliţiştii au reuşit să ia urma hoţilor

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 42 ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie asupra unei femei, pe raza sectorului 3”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul de 42 de ani este cunoscut pentru astfel de infracţiuni.

„Bărbatul a fost imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. În urma cercetărilor, în sarcina acestuia s-a stabilit că în jurul orei 22.30, în timp ce femeia se afla într-un tramvai oprit în staţie, prin smulgere, ar fi deposedat-o de un telefon mobil, telefon care a fost găsit asupra bănuitului”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Cercetările sunt continuate pentru tâlhărie calificată, bărbatul fiind reţinut şi urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, tot marţi, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 21 ani, după ce a tâlhărit o femeie, pe raza sectorului 3.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie de 82 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 12.30, un bărbat necunoscut, prin smulgere, a deposedat-o de o geantă în care avea documente personale şi o sumă de bani (...) Poliţiştii au depistat, la scurt timp de la sesizarea faptei, un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. În imediata apropiere, respectiv pe un gang, au fost descoperite mai multe documente pe numele persoanei vătămate", mai transmite Poliţia Capitalei.

Tânărul a fost şi el reţinut pentru tâlhărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici