Atac cu repetiţie în vestul ţării. Două persoane au fost înjunghiate de un cunoscut. Cum a încercat să scape de poliţiştii

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a înjunghiat, în noaptea de joi spre vineri, două persoane, pe fosta sa concubină şi pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, din judeţul Arad, iar în momentul în care a fost găsit de poliţişti a încercat să se sinucidă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2036 afișări
Imaginea articolului Atac cu repetiţie în vestul ţării. Două persoane au fost înjunghiate de un cunoscut. Cum a încercat să scape de poliţiştii

Două persoane înjunghiate de un bărbat care a încercat să se sinucidă

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri în localitatea Nădab, din judeţul Arad.

Potrivit unor surse judiciare, un tânăr în vârstă de 32 de ani i-a înjunghiat cu un cuţit pe fosta sa concubină şi pe fratele acesteia.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad.

În scurt timp, poliţiştii arădeni au reuşit să-l găsească pe individ. În momentul în care oamenii legii l-au interceptat pe tânăr, acesta a încercat să se sinucidă, înţepându-se cu un cuţit. Bărbatul a fost şi el transportat la Spitalul Judeţean Arad, fiind rănit.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Simina Roz, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că agresorul şi fosta concubină a acestuia se află internaţi în Secţia de Chirurgie, iar fratele fetei în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, având o plagă înjunghiată în zona inimii, fiind în stare gravă.

„Este o fată de 24 de ani internată în Secţia de Chirurgie, cu o plagă în zona toracelui, superficială, nu este grav. De asemenea, în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă se află un tânăr de 22 de ani, cu plagă înjunghiată în zona inimii, este intubat. Pacientul a fost operat, este într-o stare destul de gravă. De asemenea, agresorul se află internat tot în Secţia de Chirurgie, cu o plagă înjunghiată în abdomen", a afirmat Simina Roz.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici