Două persoane au murit şi două au fost rănite grav, în urma unui accident în Arad

Două persoane au murit, vineri dimineaţă, şi două au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau a ieşit în decor, la ieşirea din Arad spre Şagu, şi a lovit un stâlp de beton dezafectat.

81 afișări
Imaginea articolului Două persoane au murit şi două au fost rănite grav, în urma unui accident în Arad

Două persoane au murit şi două au fost rănite grav, în urma unui accident în Arad

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maior George Pleşca, a declarat, corespondentului Mediafax, că o maşină a ieşit în decor, la ieşirea din Arad spre Şagu.

Autoturismul a lovit un stâlp dezafectat de beton.

În urma impactului, doi bărbaţi au murit, iar alţi doi au fost grav răniţi.

Cei doi răniţi au fost preluaţi de echipajele medicale.

Potrivit poliţiştilor, o maşină care circula pe DN69, din direcţia Arad spre Timişoara, a intrat în depăşirea unui alt autoturism, iar la revenirea pe banda de mers a lovit maşina pe care încerca să o depăşească.

Şoferul maşinii care a intrat în depăşire a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe şosea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici