Dragnea cere comandamentului de iarnă să nu se lase influenţat "de toţi specialiştii de la TV"

Vicepremierul Liviu Dragnea a cerut membrilor comandamentului de iarnă să nu se lase influenţaţi "de toţi specialiştii de la TV", spunând că a văzut o emisiune în care se comenta de ce sunt închise autostrăzile, iar la o altă emisiune a aceluiaşi post se comenta de ce nu au fost închise mai devreme.

114 afișări
Imaginea articolului Dragnea cere comandamentului de iarnă să nu se lase influenţat "de toţi specialiştii de la TV"

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mmediafax Foto)

"Rugămintea mea personală la structurile din judeţe, cât şi la structurile din comitetul naţional este să nu vă lăsaţi influenţaţi de toţi specialiştii care apar la televizor. Este iportant să menţineţi ritmul de intervenţie din zilele şi nopţile precedente, pentru că analizele le vom face după ce se finalizează toate acţiunile şi după ce fenomenele meteorologice revin la normal", a transmis Dragnea autorităţilor locale şi reprezentanţilor serviciilor de intervenţie, prezenţi luni seara la comandamentul de iarnă organizat la Guvern.

El a adăugat că a văzut, într-o emisiune a unei televiziuni, persoane care întrebau de ce au fost închise autostrăzile, pentru ca, la aceeaşi televiziune, dar la o altă emisiune, întrebarea să fie de ce nu au fost închise mai devreme autostrăzile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici