Dragobete cu surprize, tratamente VIP sau cine romantice: Ofertele hotelierilor de pe Valea Prahovei

Unii dintre hotelierii de pe Valea Prahovei scot la vânzare pachete turistice speciale de Dragobete, ofertele incluzând surprize, "tratament VIP" sau cine romantice, la Ploieşti sărbătoarea fiind marcată printr-un spectacol folcloric.

757 afișări
Imaginea articolului Dragobete cu surprize, tratamente VIP sau cine romantice: Ofertele hotelierilor de pe Valea Prahovei

Dragobete cu surprize, tratamente VIP sau cine romantice: Ofertele hotelierilor de pe Valea Prahovei

Astfel, un hotel de patru stele din staţiunea Sinaia le propune cuplurilor "week-end de Dragobete, cu preţuri reduse la jumătate. Oferta hotelului, valabilă între 22 şi 24 februarie, îi invită pe turişti la un week-end romantic de ziua românilor îndrăgostiţi, în condiţii de lux".

De Dragobete, respectivul hotel oferă, la preţul de 1.199 lei, două nopţi de cazare cu mic dejun inclus pentru două persoane, acces la piscină şi jacuzzi, cină romantică tradiţională. În plus, oferta hotelului include "şampanie şi bomboane de calitate în cameră, mic dejun în cameră şi coş simbolic cu ornamente de primăvară".

Oferta de Dragobete a acestui hotel este cu o sută de lei mai ieftină decât cea de Valentine’s Day.

Un alt hotel de patru stele din Sinaia include în oferta de Dragobete, pe lângă serviciile standard, şi "tratament VIP la sosire", cină romantică cu lumânări, flori şi şampanie, coş de fructe, masaj de relaxare, acces gratuit la saună, piscină şi jacuzzi.

În staţiunea Buşteni, un hotel care a avut o ofertă specială de Vlentine’s Day păstrează oferta şi de Dragobete. Astfel, hotelul a pregătit un pachet turistic care include două nopţi de cazare cu mic dejun şi bonuri valorice în cuantum de o sută de lei pentru o cină romantică în doi. Pentru cei care vor să se cazeze în cameră dublă de trei stele preţul unui astfel de pachet turistic este de 420 de lei, în timp ce îndrăgostiţii care aleg să se cazeze într-unul dintre apartamentele hotelului vor plăti 520 de lei.

Acest pachet turistic este valabil în perioada 22 - 24 februarie.

Cuplurile care-şi doresc un loc retras pot alege oferta specială a unei pensiuni din staţiunea Breaza, care îi aşteaptă pe îndrăgostiţi de Dragobete cu meniuri personalizate la cerere şi tarife de 130 de lei pe noapte pentru o cameră dublă.

La Ploieşti, sărbătoarea de Dragobete este marcată printr-un spectacol de dans popular, găzduit de Muzeul de Istorie şi Arheologie Prahova. Spectacolul, denumit "Doamne ajută cui sărută şi prieşte cui iubeşte" va avea loc joi, 21 februarie, de la ora 13:00, în incinta Muzeului de Istorie din Ploieşti şi va fi susţinut de tineri solişti şi dansatori de muzică populară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici