Dragomir, despre o conspiraţie privind un candidat la preşedinţie: O parte din grupul de la Cluj, mogulaşi şi oameni din PR s-au văzut într-un hotel din Londra

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, susţine că mai mulţi oameni din zona SRI, apropiaţi ai lui Florian Coldea, firme de PR şi o parte "din grupul de la Cluj" au discutat, la Londra, preluarea sau construcţia unui post TV, scopul fiind acela de formare a unui trust care să susţină un prezidenţiabil.

3990 afișări
Imaginea articolului Dragomir, despre o conspiraţie privind un candidat la preşedinţie: O parte din grupul de la Cluj, mogulaşi şi oameni din PR s-au văzut într-un hotel din Londra

Dragomir, despre o conspiraţie privind un candidat la preşedinţie: O parte din grupul de la Cluj, mogulaşi şi oameni din PR s-au văzut într-un hotel din Londra

"Este nevoie urgenta de o reforma a sistemului de aparare, cu o regandire profunda a rolului, competentelor si misiunilor acestor servicii. Ele trebuie aduse la standarde occidentale, in sfarsit, dupa asa-zisa “modernizare” a echipei Maior-Coldea. “Modernizarea” aceea egal spagi. Ca sa fie clar. (...) O reconsiderare reala a intregii strategii de siguranta nationala. Amenintarile si riscurile vin din afara. Ele sunt reale, de anvergura si extrem de prezente. Interceptarea in masa a propriei populatii, punerea de catuse intregii elite politice, economice, arestarea oamenilor este apanajul dictaturilor.
Luarea de spagi prin interpusi interni si intalniri in hoteluri pe la Londra si la Paris cu oameni care dau spagi ca sa omoram oamenii de afaceri romani nu tine de siguranta nationala, tine de penal. PS. Dumbrava ce face? E bine? Papa banii statului si vrea si pensie? Puscarie nu vrea? Dar Coldea mai stie ce e un #stickattack? Stie. Ca atunci cand facea decontari pe sume imense la “Centru” pe un post-stick, doar cu semnatura sa. Viteazul anti-coruptiei"
, scrie Daniel Dragomir, pe blogul România 3.0.

Referitor la întâlnirile din hotelul din Londra, fostul ofiţer SRI a declarat, într-o emisiune televizată, că mai mulţi oameni din PR, apropiaţi ai fostului prim-adjunct SRI, Florian Coldea şi reprezentanţi ai unui trust de media din Ardeal au negociat, în repetate rânduri, într-un hotel din Londra formarea unui trust, scopul fiind susţinerea unui candidat la prezidenţiale.

“Domnul Coldea îşi doreşte să impună un candidat la preşedinţie şi îşi doreşte ca nu cumva să se ducă la puşcărie. Este atât de simplu (...) Există această intenţie. O parte din grupul de la Cluj, alături de Coldea şi câţiva mogulaşi, că domnul la care aţi făcut referire este un mogulaş care e în spatele domnului Teszari de a construi un post de televiziune, nu generalist, ci de ştiri, pentru că simt nevoia aceştia oameni să îşi construiască o structură media care să le reprezinte interesele şi care sunt interesele statului paralel (...) Au fost în ultimele două luni mai multe întâlniri la un hotel din Londra, la care au fost prezenţi reprezentanţi ai trustului de media din Ardeal şi oameni din jurul domnului Coldea şi nişte companii de PR”, a declarat Daniel Dragomir, la B1 TV.

Dragomir spune că patronul Digi ar trebui audiat în comisia de control.

“După începutul sesiunii parlamentare, când comisia se reuneşte şi sper că va continua verificările pe <<culoarele media>>, aş vrea ca acest mogul fără chip, cum i-aţi spus (n.r.: Zoltan Teszari), că la elementele pe care le are în faţă domnul senator Manda şi colegii săi, poate ar fi bine să îl scoată puţin şi să îi arate puţin chipul, întrebându-l mai ales de relaţiile sale cu domnul Maior şi cu domnul Coldea”, a mai spus Dragomir, pentru B1 Tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici