Dublul asasinat de la Târgovişte: Principalul suspect de crimă nu îşi recunoaşte fapta

Principalul suspect în dubla crimă de la Târgovişte, audiat marţi la Poliţie, refuză să dea declaraţii anchetatorilor şi nu îşi recunoaşte fapta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7666 afișări
Imaginea articolului Dublul asasinat de la Târgovişte: Principalul suspect de crimă nu îşi recunoaşte fapta

Dumbul asasinat de la Târgovişte: Principalul suspect de crimă nu îşi recunoaşte fapta

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că principalul suspect în cazul uciderii consilierului local din Răzvad omorât şi a prietenului său urmează să fie reţinut, după ce a fost ”săltat” de pe o stradă din Târgovişte.

Anchetatorii au stabilit faptul că bărbatul se afla, în seara crimei, pe fondul de vânătoare din zona Nisipuri, la vânat, fără a avea, legal, acest drept.

Nu-şi plătise cotizaţia la AJVPS Dâmboviţa, iar din acest motiv nu putea obţine o autorizaţie de vânătoare. Era, în schimb, deţinător legal de armă de vânătoare”, a spus Dincă.

Potrivit acestuia, bărbatul s-a aflat încă de vineri seară în cercul de suspecţi, anchetatorii reuşind atunci să contureze un cerc de 11 persoane bănuite de săvârşirea acestei fapte.

Mihai Dincă a precizat că bărbatul refuză să dea declaraţii anchetatorilor, nerecunoscând fapta.

Consilierul local din Răzvad şi un prieten al său au fost împuşcaţi în 26 octombrie, în zona Nisipuri, de lângă Târgovişte. Cei doi bărbaţi au fost împuşcaţi la câteva sute de metri distanţă de terenul pe care îl deţinea consilierul local, iar trupurile lor erau la o distanţă de 100 de metri unul de celălalt.

Zeci de persoane, între care vânători şi oameni care ar fi putut fi în zona în care s-a petrecut dublul asasinat din Dâmboviţa au fost audiate de procurori şi poliţişti criminalişti.

Procurorii consideră că în acest caz nu a fost vorba de o răzbunare, ci de un conflict spontan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici