Elevii bucureşteni clasaţi pe primele locuri la olimpiade, premiaţi cu tabere de Primăria Capitalei - FOTO

Un număr de 64 de elevi din liceele bucureştene, care au obţinut locurile I, II sau III la olimpiadele naţionale, au fost premiaţi, vineri, de municipalitatea bucureşteană, cu tabere la munte şi pe litoral.

301 afișări
Imaginea articolului Elevii bucureşteni clasaţi pe primele locuri la olimpiade, premiaţi cu tabere de Primăria Capitalei - FOTO

Elevii bucureşteni clasaţi pe primele locuri la olimpiade, premiaţi cu tabere de Primăria Capitalei

Elevii premiaţi au participat la olimpiadele naţionale de biologie, teologie, geografie, engleză, franceză, germană, latină, portugheză, limba română, spaniolă, greacă, matematică, rusă modernă, tehnică, ştiinţe pentru juniori, arte vizuale-arhitectură şi istoria artei, chimie, fizică, informatică, tehnologia informaţiei şi germana modernă.

Premianţii vor putea să aleagă între o tabără la munte şi una la mare, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii municipalităţii.

"În felul acesta, ne exprimăm respectul faţă de părinţii şi profesorii voştri, dar în primul rând faţă de voi, elevii care aţi înţeles că prin muncă puteţi să vă împliniţi idealurile. Le mulţumesc profesorilor care v-au fost alături şi care au contribuit la consolidarea educaţiei pe care aţi primit-o de la părinţii voştri", le-a spus elevilor primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la festivitatea de premiere.

La eveniment au participat profesorii şi părinţii elevilor olimpici, reprezentanţii Centrului de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret din cadrul Primăriei Capitalei şi ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici