Femeia care a murit în incendiul de la fabrica din Cugir s-ar fi întors după obiectele personale

Angajata Fabricii de Arme Cugir, care a murit luni în urma exploziei urmate de incendiu, s-ar fi întors în tunelul subteran de testare pentru a-şi lua o plasă cu mai multe obiecte personale, însă nu a mai putut ieşi afara, fiind găsită carbonizată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3811 afișări
Imaginea articolului Femeia care a murit în incendiul de la fabrica din Cugir s-ar fi întors după obiectele personale

Femeia care a murit în incendiul de la fabrica din Cugir s-ar fi întors după obiectele personale

Prefectul judeţului Alba, Dănuţ Emil Hălălai, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că, din informaţiile pe care le are, angajaţii care au fost în tunelul în care s-a produs explozia s-au autoevacuat, iar femeia care a murit s-a întors înapoi şi nu a mai putut ieşi.

Potrivit unor surse locale, femeia s-ar fi întors să-şi ia o plasă cu mai multe obiecte personale, însă nu a mai putut ieşi afară, fiind găsită carbonizată.

Explozia de la Fabrica de Arme Cugir a fost urmată de un incendiu care a degajat un fum puternic.

Potrivit Poliţiei, femeia care a murit avea 51 de ani. Poliţia din Cugir efectuează cercetări pentru distrugere din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Tunelul în care s-a produs explozia era folosit pentru testarea, încercarea diferitelor arme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici