Fiica cea mare a lui Emil Boc, admisă la Facultatea de Drept a UBB, cu media 8,80

Fiica cea mare a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Cezara, a fost admisă la Facultatea de Drept a Universităţii ”Babeş-Bolyai” (UBB), pe locurile bugetate, cu media generală 8,80, transmite corespondentul MEDIAFAX.

419 afișări
Imaginea articolului Fiica cea mare a lui Emil Boc, admisă la Facultatea de Drept a UBB, cu media 8,80

Emil Boc (Foto: Bogdan Stamatin / Mediafax Foto)

Potrivit rezultatelor admiterii în urma sesiunii din iulie publicate pe site-ul Facultăţii de Drept a UBB, Cezara Boc a obţinut media generală de admitere 8,80, având media 9,56 la Examenul de Bacalaureat şi media 8,05 la testul de admitere. Cu această medie de admitere, Cezara Boc ocupă astfel locul 87 din cei 155 de admişi la buget la Facultatea de Drept a universităţii clujene.

Cezara Boc a absolvit în acest an Liceul Teoretic ”Gheorghe Şincai” din Cluj-Napoca, acelaşi pe care îl absolvise înainte de 1989 şi tatăl său.

De asemenea, aceasta a optat pentru Facultatea de Drept a UBB pe care a absolvit-o şi Emil Boc în anul 1995.

Foto: Raul Stef / Mediafax Foto

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici