Firea: Am dori pe Nasar la Sănătate, Andronescu la Educaţie şi Ivaşcu la Cultură. O susţinem pe Plumb

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că atât ea cât şi primarii de sectoare îi propun pe Rodica Nasar la Ministerul Sănătăţii, pe George Ivaşcu la Cultură şi pe Ecaterina Andronescu la Educaţie. De asemenea, edilul şi-a anunţat susţinerea pentru revenirea Rovanei Plumb.

505 afișări
Imaginea articolului Firea: Am dori pe Nasar la Sănătate, Andronescu la Educaţie şi Ivaşcu la Cultură. O susţinem pe Plumb

Firea: Am dori pe Nasar la Sănătate, Andronescu la Educaţie şi Ivaşcu la Cultură. O susţinem pe Plumb

"Ne-am dori să susţinem pentru portofoliile Cultură, Sănătate şi Educaţie. Votul este cel mai important. Ne dorim o echipă profesionistă, îmi pun mari speranţe în Viorica Dăncilă, o cunosc şi cred că toate proiectele Capitalei blocate până acum vor intra într-o noua fază. (..) Am avut o relaţie profesională bună cu domnul ministru Bodog şi nu am ce să-i reproşez, cel puţin prin modul cum a tratat cele 19 spitale din subordinea primăriei, dar noi ne-am dori foarte mult ca doamna Rodica Nasar, preşedintele PSD Sector 2, să fie ministru şi o să o şi propunem, sperăm doar să nu se retragă, pe doamna Andronescu la Educaţie şi pe domnul Ivaşcu la Cultură. (..) O susţinem pe doamna Plumb pentru postul de vicepremier", a declarat Gabriela Firea.

Întrebată despre posibili membri ai Guvernului cu probleme penale, Firea a răspuns: "Până la o hotărâre definitivă a unei instanţe, orice persoane este nevinovată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici