Firea anunţă că a fost realizat cel de-al optulea transplant de plămâni într-un spital de stat din Bucureşti

Gabriela Firea anunţă că cel de-al optulea transplant de plămâni într-un spital de stat din Capitală a fost efectuat la Spitalul Sfânta Maria. Organele au fost prelevate de la un tânăr de 15 ani, ai cărui părinţi au acceptat donarea.

230 afișări
Imaginea articolului Firea anunţă că a fost realizat cel de-al optulea transplant de plămâni într-un spital de stat din Bucureşti

A fost realizat cel de-al optulea transplant de plămâni într-un spital de stat din Bucureşti

„S-a realizat cel de-al 8-lea transplant de plamani, intr-un spital de stat din Bucuresti, administrat de Primaria Capitalei : Sfanta Maria, condus de prof dr Narcis Copca, pe care l-am sustinut din prima zi de mandat, atat cu un buget corespunzator performantei acestui spital, cat si moral, cand unii indivizi care fac afaceri grele pe seama bolnavilor care au nevoie de transplant, il jigneau si plateau campanii negative impotriva sa”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Plămânii au fost prelevaţi de la un tânăr de 15 ani, decedat, ai cărui părinţi au fost de acord cu donarea organelor. Pacientul se afla pe lista de aşteptare, mai anunţă primarul Capitalei.

Conform procedurilor, în primele săptămâni după intervenţie, pacientul va rămâne internat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, urmând să fie transferat ulterior pe secţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici