Firea îi urează lui Ponta să aibă un al treilea copil: Să nu uite că există viaţă în afara politicii

Senatorul PSD Gabriela Firea îi urează premierului Victor Ponta, care vineri împlineşte vârsta de 41 de ani, să mai aibă un copil şi să nu uite că existe viaţă şi în afara politicii.

724 afișări
Imaginea articolului Firea îi urează lui Ponta să aibă un al treilea copil: Să nu uite că există viaţă în afara politicii

Gabriela Firea (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Firea a fost întrebată ce îi urează premierului Victor Ponta de ziua sa de naştere.

"Să nu uite că există viaţă şi în afara politicii şi că pentru a fi politicieni de succes în primul rând trebuie să fim echilibraţi la nivel de familie şi să mai aibă un copil, al treilea. Ar fi foarte frumos, este cea mai mare împlinire pentru o familie, mai ales una tânără şi frumoasă cum este a domniei sale", a susţinut Firea.

De asemenea, senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a transmis premierului Victor Ponta "multă sănătate" şi "să se bucure în fiecare zi de ceea ce face".

"Să se bucure de cei dragi şi, de ce nu, să se bucure şi de noi, colegii, pentru că nici noi nu trebuie să facem lucruri neaşteptate, şi neaşteptate de populaţie mai ales. Altfel, să fie sănătos, să fie fericit şi să-i dea Dumnezeu numai din cele bune", a declarat Andronescu.

Europarlamentarul Corina Creţu i-a urat premierului sănătate şi putere de muncă.

"Sper că va rezista, aşa cum a făcut-o şi până acum", a spus Corina Creţu.

Victor Ponta s-a născut în 20 septembrie 1972. El are doi copii şi este căsătorit cu europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, fiica liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici