FOTO  Impact frontal între o maşină şi un camion la ieşirea din Lugoj. Două persoane au murit

O femeie de 36 de ani şi un bărbat de 40 de ani, soţie şi soţ, au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau a intrat în impact frontal cu un camion, pe drumul european E70, la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş.

455 afișări
Imaginea articolului Impact frontal între o maşină şi un camion la ieşirea din Lugoj. Două persoane au murit

Potrivit ISU Timiş, accidentul rutier s-a produs pe drumul E70, la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş, fiind implicate o autoutilitară şi o maşină în care se aflau două persoane.

În urma impactului frontal, cele două persoane, soţ şi soţie, în vârstă de 40, respectiv 36 de ani, aflate în autoturism au rămas încarcerate.

„Intervenţia a fost dificilă, deoarece autoutilitara avea peste 26 de tone, iar pentru extragerea victimelor pompierii au lucrat mai bine de 2 ore. Din nefericire, victimele (un bărbat şi o femeie) au suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, spun reprezentanţii ISU Timiş.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză s-a produs accidentul, poliţiştii urmând să finalizeze cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici