FOTO | Anchetă la Poliţia Dolj, după ce doi poliţişti au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus efectuarea unei anchete în cazul a doi poliţişti din Craiova care au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4590 afișări
Imaginea articolului FOTO | Anchetă la Poliţia Dolj, după ce doi poliţişti au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu

FOTO | Anchetă la Poliţia Dolj, după ce doi poliţişti au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu

Cei doi poliţişti au fost surprinşi, duminică, de un craiovean, în timp ce dormeau în maşina de serviciu pe care o parcaseră pe un drum mai puţin circulat.

Unul dintre ei dormea pe scaunul şoferului, celălalt în spatele sau. Cel care i-a văzut i-a fotografiat şi a publicat imaginile pe o reţea de socializare.

După publicarea imaginilor, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus efectuarea unei anchete pentru a stabili cine sunt poliţiştii.

”Conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări urgente de către organele specializate de control din cadrul Inspectoratului pentru clarificarea situaţiei. În măsura în care se vor constata încălcări ale Codului de etică şi deontologie profesională sau ale altor proceduri şi prevederi legale ce reglementează activitatea Poliţiei, se vor dispune măsuri în consecinţă, întrucât managementul instituţiei noastre nu tolerează astfel de comportamente“, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici