FOTO | Trupul neînsufleţit al unui bărbat căzut de mai multe zile într-un puţ din Vaslui, scos de pompieri după 10 ore

Trupul neînsufleţit unui bărbat care a căzut în urmă cu mai multe zile într-un puţ cu diametrul de 40 de centimetri, în comuna Zăpodeni, judeţul Vaslui, a fost scos vineri de pompieri după o intervenţie care a durat 10 ore.

1466 afișări
Imaginea articolului FOTO | Trupul neînsufleţit al unui bărbat căzut de mai multe zile într-un puţ din Vaslui, scos de pompieri după 10 ore

Bărbat căzut de mai multe zile într-un puţ din Vaslui, salvat de pompieri după o intervenţie care a durat mai bine de 10 ore

Pompierii vasluieni au intervenit vineri în satul Butucărie din comuna Zăpodeni, pentru a recupera trupul neînsufleţit al unui bărbat dintr-o fântână cu diametrul de aproximativ 40 centimetri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui,Marius Stanciu, intervenţia a fost dificilă deoarece victima era căzută de mai multe zile în fântână, iar pe lângă faptul că puţul avea un diametru de 40 de centimetri, acesta avea şi o deviaţie de peste 70 centimetri, la o adâncime de peste 13 metri.

Pompierii au fost ajutaţi şi de reprezentanţii autorităţilor locale, care au închiriat un buldoexcavator. „Cu ajutorul buldoexcavatorului a fost săpat un puţ paralel, cu adâncimea de cinci metri, iar după ce malurile acestuia au fost asigurate, s-a trecut la executarea unui pasaj de trecere între cele două puţuri. Prin orificiul săpat în fântână a putut fi degajată victima, un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitate. Operaţiunea de recuperare a durat mai bine de zece ore", a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cercetările în acest caz au fost preluate de poliţişti.

În ştirea publicată vineri, la ora 22:55, cu titlul "Vaslui: Bărbat căzut de mai multe zile într-un puţ, salvat de pompieri după o intervenţie de 10 ore", a se citi "trupul a fost scos de pompieri" în loc de "a fost salvat".

Taguri:
bărbat,
fântână,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici