FOTO Cetăţean ceh prins la Punctul de Trecere a Frontierei Petea când încerca să scoată din ţară 680 de coarne de cerb

Un cetăţean ceh a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Petea când încerca să scoată din ţară 680 de coarne de cerb, în valoare de 14.000 lei, pentru care nu avea documente.

3497 afișări
Imaginea articolului FOTO Cetăţean ceh prins la Punctul de Trecere a Frontierei Petea când încerca să scoată din ţară 680 de coarne de cerb

Cetăţean ceh prins la Punctul de Trecere a Frontierei Petea când încerca să scoată din ţară 680 de coarne de cerb

L.K., cetăţean ceh, care conducea o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale din Cehia, s-a prezentat, miercuri seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pentru a ieşi din ţară.

Poliţiştii de frontieră au constatat că autoutilitara era plină cu mai multe coarne de cerb, pentru care şoferul a prezentat o factura fiscală, dar nu avea documentele necesare pentru a le scoate din ţară.

Un echipaj al IPJ Satu Mare - Serviciul Arme Explozibil şi Substanţe Periculoase a fost chemat la faţa locului, care, împreună cu poliţiştii de frontieră, a verificat marfa, rezultând cantitatea de 680 bucăţi coarne de cerb, respectiv 600 bucăţi coarne de cerb carpatin şi 80 de bucăţi coarne cerb lopătar, în valoare de 14.000 lei, care au fost ridicate.
 

”În cauză, s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de transport al vânatului găsit împuşcat ori tranşat în teren, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse uşor identificabile provenite de la acesta dobândite fără respectarea legii, iar cele 680 de coarne de cerb au fost predate unui echipaj din cadrul IPJ Satu Mare - Serviciul Arme Explozibil şi Substanţe Periculoase, în vederea continuării cercetărilor”, arată Poliţia de Frontieră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici