FOTO. Gunoaie pe Lacul Bicaz. PET-urile au făcut un adevărat baraj

  • Lacul Bicaz era acoperit de gunoaie în acest weekend
  • Lacul de 33 de kilometri pătraţi este situat în judeţul Neamţ
1643 afișări
Imaginea articolului FOTO. Gunoaie pe Lacul Bicaz. PET-urile au făcut un adevărat baraj

FOTO. Gunoaie pe Lacul Bicaz. PET-urile au făcut un adevărat baraj

Lacul Bicaz ar fi trebuit să fie o atracţie turistică dar din cauza poluării şi a gunoaielor aruncate de către turişti acesta este transformat într-o privelişte dezolantă.

Astfel, cei care ai vizitat Lacul Bicaz în acest weekend au putut să constate faptul că acesta este plin de gunoaie, de sticle de plastic şi alte deşeuri aruncate de oameni.

”PET-urile curg ca un râu”, notează un turist pe contul de socializare, postând şi câteva fotogrfii elocvente.

Pe o suprafaţă de 33 de kilometri pătraţi Lacul Bicaz este format din acumularea formată artificial pe rîul Bistriţa, fiind cel mai mare lac de acest fel din România.

Situat în Carpaţii Oriental, judeţul Neamţ, Lacul Bicaz a fost construit în anii 50 prin relocarea mai multor sate. Inclusiv biserica din Hanganu a fost mutată la Muzeul Satului fiind veche din secolul 18 de pe vremea lui Grigorie Ghica al III-lea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lac,
bicaz,
gunoaie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici