FOTO | INCENDIU la fabrica de aluminiu din Tulcea: Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un incendiu ce a izbucnit la cuptorul de calcinare a aluminiului de la societatea ALUM, din Tulcea, mai multe echipaje de pompieri militari şi civili intervenind pentru a stinge focul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

677 afișări
Imaginea articolului FOTO | INCENDIU la fabrica de aluminiu din Tulcea: Patru persoane au fost rănite

FOTO | INCENDIU la fabrica de aluminiu din Tulcea: Două persoane sunt rănite

UPDATE: Incendiul care a izbucnit la cuptorul de calcinare a aluminiului de la societatea ALUM, din Tulcea, a fost stins după mai bine de două ore, numărul răniţilor ridicându-se la patru. Pompierii urmează să stabilească de la ce au pornit flăcările, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea, trei persoane, cu vârste cuprinse între 40 şi 55 de ani au suferit arsuri de gradele 1 - 2 la nivelul picioarelor şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Tulcea.

A mai existat o a patra victimă, care iniţial a primit îngrijiri medicale la locul de muncă, dar ulterior a fost şi ea preluată de Serviciul de Ambulanţă şi transportată la spital”, au mai arătat sursele citate.

Incendiul ce cuprinsese Cuptorul 2 Calcinare al SC ALUM SA Tulcea a fost lichidat după aproximativ două ore de intervenţie.

Forţele detaşate de la Detaşamentul Tulcea au rămas în dispozitiv la ora transmiterii acestei ştiri şi intervin pentru răcirea angrenajelor metalice.

Deocamdată nu se cunosc motivele izbucnirii incendiului, cauza fiind în curs de cercetare.

S-a intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscara, iar în sprijin au fost trimise alte echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă de la Babadag, dar şi câte două de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Brăila şi Constanţa.

 

Potrivit primelor date, cuptorul de calcinare la care a izbucnit incendiul era în funcţiune şi conţinea aproximativ trei tone de aluminiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici