Gheorghe Cucoş, noul şef al Jandarmeriei Române

Colonelul Gheorghe Cucoş, până în prezent director al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, este noul şef al Jandarmeriei Române, după pensionarea fostului inspector general, Marin Andreiana, ca urmare a modificării legii pensiilor militare.

6629 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Cucoş, noul şef al Jandarmeriei Române

Gheorghe Cucoş, noul şef al Jandarmeriei Române

Gheorghe Cucoş va ocupa funcţia pentru o perioadă de şase luni.

"Cu patru misiuni internaţionale la activ, colonelul Sebastian Cucoş, a participat de-a lungul timpului la mai multe cursuri internaţionale de specializare în domeniu, în Statele Unite ale Americii, Franţa, Turcia, Italia şi Spania. Absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", promoţia 2000, colonelul Sebastian Cucoş este căsătorit şi are un copil. În vârstă de 43 de ani, ofiţerul are o experienţă de peste 16 ani în cadrul Jandarmeriei Române, iar de-a lungul timpului a ocupat mai multe funcţii de conducere, atât în cadrul instituţiei, cât şi în teatrele de operaţii din Kosovo, între anii 2007 - 2008, în calitate de comandant de unitate şi, în perioada aprilie-noiembrie 2011, în calitate de comandant al Contingentului Naţional Român de Jandarmi din Afganistan", informează Jandarmeria Română.

Fostul şef al Jandarmeriei Române, Marin Andreiana, a condus instituţia în perioada 08.02.2016 – 15.08.2017, pensionându-se ca urmare a modificării legii pensiilor militare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici