Gheorghe Flutur, printre primii infectaţi cu coronavirus din Suceava, s-a vindecat şi a revenit la muncă

  • Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a anunţat că s-a vindecat de coronavirus, după ce rezultatele ultimelor două teste au ieşit negative.
  • Liderul local a fost confirmat cu COVID-19 în 25 martie şi era asimptomatic.
  • În jurul testării sale au existat acuzaţii de nereguli, respectiv că a fost testat preferenţial, întrucât la acel moment numărul de teste era limitat, iar politicianul nu avea simptome şi nici nu se afla în rândul celor cu prioritate.
959 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Flutur, printre primii infectaţi cu coronavirus din Suceava, s-a vindecat şi a revenit la muncă

Gheorghe Flutur, printre primii infectaţi cu coronavirus din Suceava, s-a vindecat şi a revenit la muncă

Gheorghe Flutur a anunţat vineri, 10 aprilie, că şi-a reluat activitatea zilnică şi s-a întors la Consiliul judeţean Suceava, în condiţiile în care judeţul este focarul cel mai mare de infecţie din România. Prima întâlnire pe care a avut-o Flutur a fost cu noua conducere a Spitalului Suceava, înlocuită între timp cu o echipă militară. 

„Aşadar, începând din dimineaţa zilei de astăzi, vineri, 10 aprilie, m-am prezentat la muncă, prima întâlnire de lucru având-o la Spitalul Judeţean, unde am discutat cu secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, gen. (r) Ionel Oprea, cu managerul Spitalului, colonelul medic Daniel Derioiu şi cu prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan.

Am dorit să aflu care sunt urgenţele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situaţiei în judeţul Suceava, fiind la dispoziţia lor 24 de ore din 24”, a scris Gheorghe Flutur

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cercetează cazul îmbolnăvirilor şi deceselor de la Suceava, după ce cadre medicale au fost trimise târziu la testare, în favoarea altor persoane, şi pentru că bolnavii nu au fost internaţi la Boli Infecţioase.

Sorin Hâncu, preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava, a fost cel care l-a acuzat pe Gheorghe Flutur că a fost testat preferenţial, în condiţiile în care existau multe alte persoane cu prioritate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici