Google caută programatori din România. Află cum te poţi angaja şi cât ai putea câştiga

Google a venit în România pentru a angaja programatori care vor lucra în sucursalele din Europa. Cu cât eşti mai bine pregătit, cu atât şansele de a face parte din echipa Google sunt mai mari, spun reprezentanţii companiei, informează Stirileprotv.ro.

264 afișări
Imaginea articolului Google caută programatori din România. Află cum te poţi angaja şi cât ai putea câştiga

Google caută programatori din România. Află cum te poţi angaja şi cât ai putea câştiga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De recrutare se ocupă chiar o româncă, Gabriela Dan, care este angajată în cadrul departamentului de resurse umane din sucursala Google Polonia, cu biroul la Cracovia.

"Căutăm programatori foarte buni, oameni pasionaţi de calculatoare, care ar putea lucra în birourile noastre din Europa. Cei mai buni vor fi angajaţi. De altfel, acesta este şi unul din principiile Google, oamenii buni vor întâlni alţi oameni foarte bine pregătiţi", a spus Gabriela Dan.

Video Stirileprotv.ro

Află mai multe despre oferta pentru Google pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici