Grav accident pe Bulevardul Magheru: Un mort şi cinci răniţi

Un grav accident rutier a avut loc, joi, pe Bulevardul Magheru din Capitală, după ce o maşină în care erau patru persoane a lovit doi pietoni, şoferul murind, iar celelalte persoane fiind rănite.

286 afișări
Imaginea articolului Grav accident pe Bulevardul Magheru: Un mort şi cinci răniţi

Grav accident pe Bulevardul Magheru: Un mort şi cinci răniţi (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Anca Onofei, a declarat că accidentul a avut loc pe Bulevardul Magheru, nr. 9, sectorul 1, Bucureşti.

Accidentul s-a produs după ce un autoturism a lovit doi pietoni.

Cei doi pietoni sunt în stare gravă şi vor fi duşi la Spitalul Floreasca, iar cele trei persoane aflate în autoturism, printre care şi un adolescent, au leziuni uşoare, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Potrivit lui Opriţa, şoferul maşinii a decedat, iar cei doi pietoni loviţi de acesta sunt în stare gravă, unul fiind suspectat că ar avea hemoragie internă şi urmând să fie dus la Spitalul Floreasca din Capitală.

Celălalt pieton a fost prins cu picioarele sub maşină, echipajele de la descarcerare încercând să îl scoată. Acesta va fi transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a mai spus medicul Bogdan Opriţa.

Cei trei pasageri din maşină au suferit leziuni uşoare şi vor fi duşi la spitale pentru investigaţii. Printre aceştia este şi un adolescent în vârstă de 16 ani, care va fi dus probabil la Spitalul "Grigore Alexandrescu", a precizat Opriţa.

Autoturismul şoferului care a lovit cei doi pietoni a intrat pe trotuar şi a provocat accidentul după ce a fost acroşat de o altă maşină, care circula pe acelaşi sens, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Christian Ciocan a declarat, pentru MEDIAFAX, că autoturismul Dacia Logan circula pe banda întâi, pe sensul dinspre Piaţa Romană spre Piaţa Universităţii, când a fost acroşat de un autoturism Citroen, care circula pe acelaşi sens, pe banda a doua.

Astfel, maşina a intrat pe trotuar, în dreptul cinematografului Patria şi a dărâmat un pom, mai multe bănci din piatră, lovind şi un bărbat şi o femeie, care au fost grav răniţi, a mai spus Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici