H&M face recrutări masive în România! Cum să te angajezi?

Nu mai este un secret pentru nimeni că producătorul suedez de haine H&M va intra pe piaţa românească în primăvara anului viitor. Retailerul va deschide cinci magazine în mall-urile din Bucureşti, ceea ce însemnă şi multe locuri de muncă pentru cei interesaţi. Campania de recrutare a început deja, iar reprezentanţii companiilor prin care se face selecţia viitorilor angajaţi spun că locurile scoase la concurs nasc o concurenţă acerbă, informează www.incont.ro

525 afișări
Imaginea articolului H&M face recrutări masive în România! Cum să te angajezi?

H&M face recrutări masive în România! Cum să te angajezi?

Pentru ca celor care sunt interesaţi de un loc de muncă într-unul din magazinele H&M din România sa le fie mai uşor, compania a creat un site special pentru asta.

Deşi campania de recrutare a început în vară, retailerul a postat pe site anunţuri, valabile până pe 30 noiembrie, pentru patru poziţii: asistent de vânzări, manager de departament, responsabil visual merchadising şi manager de magazin.

Află mai multe despre cum să te angajezi la H&M pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici