Iaşi: Portret-robot al bărbatului care atacă femei pe stradă -VIDEO

Nouă femei au depus, până în prezent, plângeri la Poliţie, după ce au fost atacate, marţi seară, cu un obiect ascuţit de către un bărbat din Iaşi rămas neidentificat, una dintre acestea fiind internată în stare gravă la spital, poliţiştii ieşeni întocmind portretul-robot al atacatorului.

260 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Portret-robot al bărbatului care atacă femei pe stradă -VIDEO

Iaşi: Portret-robot al bărbatului care atacă femei pe stradă

Motivul atacurilor bărbatului este deocamdată necunoscut, poliţiştii susţinând că, cel mai probabil, este vorba despre o persoană cu afecţiuni psihice.

În total, aproape 300 de poliţişti au împânzit oraşul şi au adunat de pe străzi zeci de posibili suspecţi, care au fost amprentaţi şi fotografiaţi.

De asemenea, victimele au fost audiate timp de câteva ore, până în prezent nouă femei depunând plângeri la Poliţie împotrivat atacatorului.

Potrivit poliţiştilor, victimele au vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, în starea cea mai gravă fiind o tânără de 22 de ani, studentă în Iaşi.

"Eram pe la Râpa Galbenă şi am văzut că vine un bărbat din spatele meu, că mă urmăreşte. Era foarte murdar. Eu voiam să trec strada, eram singură şi vorbeam la telefon. Individul a trecut pe lângă mine şi m-a înţepat. Nu cred ca era o seringă, pentru că mi-a curs prea mult sânge", a declarat tânăra.

Fata a fost dusă imediat la spital şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

"Este una dintre victime, tăiată un pic mai tare. A fost dusă în sala de operaţii pentru a fi cusută. Celelalte femei care au ajuns la noi sunt doar înţepate. Toate plăgile tăiate sau înţepate au fost în zona coapselor şi cea fesieră produse prin agresiune, posibil cu un cuţit. Nu se ştie cu ce obiect au fost lovite şi se pot îmbolnăvi", a afirmat, miercuri dimineaţă, Daniela Petrea, medic în cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

Poliţiştii au întocmit portretul-robot al atacatorului, acesta fiind brunet, având 1,75 metri înălţime, 36 de ani, este slab, are faţa ovală, părul negru, puţin ondulat, tenul măsliniu şi purta blugi închişi la culoare şi o geacă maronie.

Poliţiştii ieşeni au intrat în alertă şi au fost mobilizaţi pe străzile municipiului încă de marţi seară, când mai multe femei din Iaşi au fost înţepate pe stradă, în picioare şi în fese, cu un obiect ascuţit, presupus a fi un cuţit, de către un bărbat neidentificat încă.

Şeful Poliţiei Municipale Iaşi, Lucian Mursa, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, cel mai probabil, este vorba despre o persoană cu deviaţie sexuală.

"Din câte se pare, este vorba despre un psihopat cu deviaţie sexuală, care a urmărit victimele, le-a înţepat cu un obiect ascuţit, probabil cuţit, apoi a dispărut. Toate agresiunile s-au petrecut în zona Gării din Iaşi", a declarat şeful Poliţiei Municipale Iaşi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici