Video Imagini cu primul atac al agresoarei de la metrou, în staţia Costin Georgian. Tânăra a reuşit să se salveze / Video cu impact emoţional

În spaţiul public au apărut imagini cu primul atac al agresoarei de la metrou, tânăra reuşind să se salveze şi să o împingă pe femeia care încerca să o arunce pe şinele de metrou. Prima victimă a făcut plângere la Poliţie, însă a doua victimă a murit în staţia Dristor, după ce a fost aruncată pe şine.

10267 afișări

Imaginile surprinse arată acelaşi mod de operare ca şi în cazul celei de-a doua victime. Femeia se apropie de tânăra de 20 de ani care aşteaptă trenul şi o împinge cu putere. Din fericire femeia agresată are puterea să îşi menţină echilibrul şi se salvează chiar dacă autoarea încearcă şi a doua oară să o arunce pe şine.

Ulterior, agresoara părăseşte staţia de metrou Costin Georgian ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar câteva ore mai târziu o atacă pe fata de 25 de ani din staţia Dristor.

Fata din primul atac nu mers imediat la poliţie, ci s-a dus acas[ şi le-a povestit părinţilor. Ulterior, în stare de şoc, a depus o plângere.

Sesizarea a fost depusă în acelaşi timp în care o tânără de 25 de ani îşi pierdea viaţa, fiind împinsă de aceeaşi femeie, potrivit informaţiilor de la dosar.

Pe baza descrierii făcute de fata de 20 de ani, poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la metrou şi au depistat-o pe femeie. Este vorba despre Magdalena Şerban, de 36 de ani, cu domiciliul în Craiova.

Femeia a fost dusă la audieri, unde nu şi-a recunoscut fapta, însă s-a recunoscut în imagini. Nu era coerentă, iar anchetatorii nu au găsit un fir logic în declaraţiile ei, au precizat surse judiciare.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, miercuri seara, arestarea preventivă a acesteia pe o perioadă de 30 de zile.

SURSA VIDEO: YOUTUBE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici