IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI ministrului Educaţiei - Andronescu: Sunt bine, la minister. Taxiul a trecut pe roşu

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că se simte bine după accidentul în care a fost implicată sâmbătă, având doar arsuri la trei degete ca urmare a deschiderii airbag-ului, şi că taxiul care i-a lovit maşina pătrunsese în intersecţie pe culoarea roşie.

6021 afișări
Imaginea articolului IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI ministrului Educaţiei - Andronescu: Sunt bine, la minister. Taxiul a trecut pe roşu

IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI ministrului Educaţiei - Andronescu: Sunt bine, la minister. Taxiul a trecut pe roşu (Imagine: Marius Sorescu)

"Sunt bine, nu am mers la spital, sunt la minister acum. Am doar arsuri la trei degete de la o mână, ca urmare a deschiderii airbag-ului. M-am şi speriat puţin", a spus ministrul.

Andronescu a povestit că accidentul s-a produs după ce a intrat în intersecţia Luterană - Ştirbei Vodă, mergând spre sediul Ministerului Educaţiei, iar vinovat ar fi taximetristul.

IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

"Eu am intrat în intersecţie pe verde. Taxiul venea din stânga, pe Ştirbei Vodă spre Ateneu, şi a trecut pe roşu, crezând probabil că se poate proteja, ca să spun aşa, în urma unui autobuz care, în intersecţie, a virat dreapta, pe verde intermitent", a explicat demnitarul.

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 15.50, în intersecţia străzilor Ştirbei Vodă - Luterană, fiind implicate autoturismul condus de ministru şi un taxi, ambele marca Logan.

În urma accidentului, taxiul s-a răsturnat, iar Andronescu şi taximetristul au fost răniţi uşor.

La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, care le-au acordat îngrijiri celor doi. Andronescu a refuzat ulterior să fie transportată la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici