Video Imagini de necrezut: Autostrada Soarelui blocată pe o bandă, de ciobani care au trecut cu sute de oi | VIDEO

Autostrada Soarelui a fost blocată pe o bandă, la Cernavodă, de mai mulţi ciobani care au trecut podul cu sute de oi. Incidentul a fost filmat de un şofer, care a postat imaginile pe Facebook.

1294 afișări

În imaginile filmate de un şofer, în noaptea de luni spre marţi, pe porţiunea dinaintea staţiei de taxare de la Feteşti se poate vedea cum prima bandă a Autostrăzii Soarelui este ocupată de sute de oi însoţite de ciobani, iar şoferii sunt forţaţi să încetinească pentru a nu provoca un accident.

„Pe A2 mai nou se circulă cu 400 de oi pe oră!!”, a scris bărbatul care a postat imaginile pe Facebook.

„România anului 2019, autostradă de mare viteză! Pentru ovine, nu pentru noi! Aşa ceva nu e posibil! A2, dinspre Cernavodă, spre taxare, spre Feteşti. Pe ăştia cine-i mai amendează, măi frate? (...) E bătaie de joc, mergi cu 15 km la oră, chiar 10. (...) Unde o fi poliţia la ora asta, să-i vadă pe ăştia?”, spune şoferul în timpul filmului.

Imaginile au fost distribuite şi comentate de sute de persoane, foarte multe dintre acestea amuzându-se pe seama incidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici