În Bucureşti se circulă în condiţii normale. Oprescu a convocat la ora 15.00 un nou Comandament de deszăpezire

Traficul rutier pe principalele artere de circulaţie din Bucureşti se desfăşoară normal luni dimineaţă, în urma intervenţiilor de degajare a zăpezii şi de tratare cu material antiderapant a străilor, informează municipalitatea.

22 afișări
Imaginea articolului În Bucureşti se circulă în condiţii normale. Oprescu a convocat la ora 15.00 un nou Comandament de deszăpezire

În Bucureşti se circulă în condiţii normale. Oprescu a convocat la ora 15.00 un nou Comandament de deszăpezire (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

În sectorul 1 acţionează 44 utilaje şi 230 de muncitori, în sectorul 2 sunt 31 utilaje şi 145 de muncitori, în sectorul 3 - 45 de utilaje şi 136 de muncitori, în sectorul 4 - 28 de utilaje şi 80 de muncitori, în sectorul 5 se acţioneaza cu 10 utilaje si 150 de muncitori pe arterele principale, iar în sectorul 6 cu 30 de utilaje şi 190 de muncitori.

Utilajele de deszăpezire vor acţiona, luni, pe toate arterele Capitalei, o parte dintre acestea staţionând în puncte fixe, astfel încât să nu îngreuneze traficul rutier, dar să fie pregătite să acţioneze.

De asemenea, operatorii de deszăpezire vor interveni cu materiale antiderapante pe rampe, pante şi poduri.

Primarul general, Sorin Oprescu, a convocat, luni, la ora 15.00, Comandamentul de deszăpezire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici