În pandemie, distanţarea trebuie păstrată şi la dans. Cum să înveţi salsa fără partener

  • Pe timp de pandemie dansezi salsa fără partener
  • Un abonament la salsa te costă 150 de lei dacă eşti începător
  • La intrare ţi se va lua temperatura
578 afișări

Deşi salsa e un stil de dans pasional care de obicei ori se face în doi, poţi genera şi singur senzualitate. Iar pentru că ai rămas fără partener de salsa în pandemie, Alin, instructor de dans cu o experienţă de peste 5 ani, nu te lasă la greu. Primeşte maximum 10 elevi la un curs, cărora le ia temperatura la intrarea în sală. Spaţiul este aerisit în permanenţă şi se păstrează distanţa de 2 metri între persoane. Maria face salsa de 15 ani şi a venit la această şcoală de dans pe timp de pandemie pentru că avea nevoie de mişcare.

MARIA ANDREI, elev şcoală de dans: Este puţin ciudat într-adevăr, dar sunt şi părţi pozitive. Adică în contextul actual e mult mai safe, adică mă simt mult mai protejată aşa solo şi la o distanţă oarecum bună faţă de restul cursanţilor. 

ALIN SORIN CERVEANU, instructor All In Dance School: Vor să iasă din casă, vor să scape ce această monotonie. Trebuie să ne adaptăm la situaţia pe care o avem. Putem să facem acest lucru cu câteva dansuri, în mod special cele latino, cum ar fi salsa, unde se poate dansa şi solo. Dansul solo e mai greu un pic, mai ales pentru fete. Sunt obişnuite să fie conduse. Nu dansăm cu mască. Este aproape imposibil să faci efort intens purtând masca. Salsa e un dans intens, un dans care ne antrenează, ne coordonează, ne dă un echilibru mai bun, ne tonifiază. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici