în timpul verii vor circula mai puţine vehicule RATB, ca urmare a micşorării cererii de transport

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a reconfigurat parcul de vehicule, prin micşorarea numărului celor scoase pe traseu cu 13 până la 21 la sută, ca urmare a reducerii cererii de transport în perioada de vară, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii instituţiei.

241 afișări
Imaginea articolului în timpul verii vor circula mai puţine vehicule RATB, ca urmare a micşorării cererii de transport

în timpul verii vor circula mai puţine vehicule RATB, ca urmare a micşorării cererii de transport (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

"Parcul circulant a fost redus procentual în funcţie de fluxurile de călători de pe fiecare traseu şi de caracteristicile fiecărei linii, cu procente care variază între 13 şi 21, însă sunt îndeplinite condiţiile pentru o circulaţie normală a vehiculelor regiei pe perioada vacanţelor şcolare şi a concediilor de odihnă", au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii regiei.

Potrivit sursei citate, zilnic, fiecare linie de transport este monitorizată din punct de vedere al cererii de transport, astfel încât pot exista modificări legate de numărul vehiculelor scoase pe traseu.

În acest sens, în urma determinărilor din traseu, efectuate în ultimele zile, a fost suplimentată capacitatea de transport a autovehiculelor liniilor 25 şi 221.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici