Incendiu la Mănăstirea Agapia. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale / O tânără de 22 de ani a primit îngrijiri medicale

  • Un incendiu a curprins marţi seara la două case şi o anexă de la Mănăstirea Agapia, judeţul Neamţ
  • O femeie de 22 de ani a suferit un atac de panică
  • Aceasta a primit asistenţă medicală de la un echipaj SMURD
1332 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Mănăstirea Agapia. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale / O tânără de 22 de ani a primit îngrijiri medicale

Sursa foto: ISU Neamţ

Potrivit ISU Neamţ, patru autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentul Târgu Neamţ, o ambulanţă SMURD şi pompieri de la Detaşamentul Piatra Neamţ cu o autospecială au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Când au ajuns la faţa locului pompierii, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case şi la nivelul acoperişului de la o casă din imediata apropiere.

O femeie în vârstă de 22 e ani a făcut atac de panică şi a primit asistenţă medicală de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Sursa foto: ISU Neamţ

În urma incendiului au ars o casă cu suprafaţa de aproximativ 180 de metri pătraţi, o anexă construită din lemn de aproximativ 20 de metri pătraţi, acoperişul unei case din lemn pe aproximativ 80 de metri pătraţi şi 8 metri de gard de lemn.

Pompierii au scos o butelie care se afla într-una din cele două case.

Potrivit ISU Neamţ, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit, produs din cauza unui cablu electric defect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici