Video Incendiu puternic la o cunoscută shaormerie din Capitală FOTO VIDEO

  • A ars interiorul cunoscutului fast-food Dristor Kebap de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Capitală.
  • Două persoane au fost intoxicate cu fum.
  • Zeci de persoane din blocurile din zonă au fost evacuate, în timpul nopţii. Faţada blocului a fost afectată.
  • Până în acest moment, nu se cunosc detalii despre motivul izbucnirii incendiului.
  • Incendiul a izbucnit noaptea, în jurul orei 2.00.
13961 afișări

Un incendiu puternic s-a produs, în această noapte, la cunoscutul fast-food Dristor Kebap de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Capitală. Până la această oră, nu se cunosc detalii despre motivul izbucnirii incendiului. Doi angajaţi ai restaurantului au fost răniţi, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon. Zeci de persoane din blocurile alăturate au fost evacuate.

UPDATE ISU B-IF, declaraţii despre incendiu:

Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât şi la exterior, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de 400 mp. Au fost luate masuri rapide pentru localizarea incendiului şi pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant. Au acţionat 14 autospeciale de stingere, 3 autoscări, SMURD, descarcerare. În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat şi o femeie), angajaţi ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon”.

Am intervenit în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu, produs la un restaurant din bd. Dimitrie Cantemir....

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe Marţi, 27 aprilie 2021

În noaptea de marţi spre miercuri a avut loc un incediu puternic la un restaurant din Bulevardul Cantemir. În urma incendiului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fum. Una dintre victime a fost transportată la spital. Locatarii unui bloc din apropiere au fost evacuaţi.

"Incendiul s-a produs în interiorul restaurantului şi s-a existins şi pe acoperişul acestuia. Faţada unui bloc din apropriere a fost afectată de incendiu. S-a intervenit cu 14 autospeciale", au precizat reprezentaţii ISU.

Incendiul a fost lichidat de echipele de intervenţie, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea cauzei ce a dus la producerea acestuia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici