Video Incendiu la o hală din Afumaţi. Patru persoane au fost rănite - VIDEO

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţa, la o hală situată pe şoseaua Ştefăneşti, flăcările cuprinzând o suprafaţă de 500 metri pătraţi, patru persoane fiind transportate la spital cu arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare, au declarat oficiali ISU pentru MEDIAFAX.

404 afișări

In incinta halei sunt materiale plastice şi lemnoase, flăcările fiind extinse pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, la faţa locului fiind 14 autospeciale de stingere şi şase echipaje SMURD.

Patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, au fost transportate la spitalele Pantelimon şi Floreasca, având arsuri la nivelul feţei şi la nivelul membrelor superioare, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali ISU. Potrivit aceloraşi surse, urmează să se stabilească dacă sunt şi alte persoane surprinse de flăcări.

Pompierii intervin pentru protejarea clădirilor vecine şi limitarea extinderii incendiului, în incinta halei explodând fiind înregistrate mici explozii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici