INCENDIU la rampa de deşeuri de la Pata Rât, ard focare pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi

Pompierii ISU Cluj intervin, miercuri seară, pentru stingerea unui incendiu izbunit pe rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât, unde sunt mai multe focare pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţiâ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

125 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la rampa de deşeuri de la Pata Rât, ard focare pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi

INCENDIU la rampa de deşeuri de la Pata Rât, ard focare pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, miercuri seară, corespondentului MEDIAFAX că pompierii intervin cu patru autospeciale.

”Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, pe rampa de deşeuri a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât, unde se intervine cu patru autospeciale ale ISU Cluj cu 10 pompieri. Acestea sunt sprijinite de alte patru autocisterne cu apă ale agenţilor economici care depozitează deşeuri pe rampă. Pe rampa de la Pata Rât ard mai multe focare pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp”, a spus Biriş.

Ultimul incendiu izbucnit la rampa de la Pata Rât a fost înregistrat în 30 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici