Video FOTO Incendiu la un centru de copii cu dizabilităţí din judeţul Braşov. 17 persoane au fost evacuate/ Intervenţie dificilă a pompierilor, hidranţii au îngheţat

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la Centrul pentru copii cu handicap din Brădet, judeţul Braşov, pompierii evacuând 17 persoane cu vârste între 5 şi 20 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

730 afișări

Update 13.10 Pompierii care intervin pentru stingerea incendiului de la Centrul de Reabilitare Şcolară din Brădet, judeţul Braşov, întâmpină dificultăţi, pentru că hidranţii sunt îngheţaţi şi nu pot alimenta autospecialele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Intervenţia este îngreunată din cauza faptului că hidranţii sunt îngheţaţi şi nu ne putem alimenta autospecailele“, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Incendiul a pornit de la acoperiş şi mansardă şi s-a extins la întreaga clădire, 17 persoane cu vârste cuprinse între 5 şi 20 de ani, fiind evacuate. Pompierii intervin cu patru autospeciale cu apă şi spumă.

La Centrul de Reabilitare Şcolară de la Brădet sunt îngrijiţi copii şi tineri cu deficienţe intelectuale şi cu tulburări de comportament. Fiind subordonată Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Braşov, instituţia primeşte în grijă copii defavorizaţi din judeţul Braşov, pe care, prin diverse metode pedagogice, încearcă să-i pregătească pentru o viitoare integrare în societate.

Ştire 11.51 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, incendiul se manifestă la acoperişul clădirii şi la mansardă, la ora transmiterii acestei ştiri intervenindu-se cu patru autospeciale cu apă şi spumă.

Incendiul se manifestă în clădirea unde sunt cazaţi copiii, 17 persoane fiind evacuate, cu vârste cuprinse între 5 şi 20 de ani, potrivit sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici