Incendiu puternic în Constanţa. 25 de persoane s-au autoevacuat dintr-un ansamblu de locuinţe

25 de persoane s-au autoevacuat după ce un incendiu puternic a cuprins, luni dimineaţă, un ansamblu de locuinţe din localitatea constănţeană Făclia. Nicio persoană nu a fost rănită, dar patru dintre cele şapte locuinţe afectate de foc au fost distruse în totalitate.

514 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic în Constanţa. 25 de persoane s-au autoevacuat dintr-un ansamblu de locuinţe

Incendiu puternic în Constanţa. 25 de persoane s-au autoevacuat dintr-un ansamblu de locuinţe

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţă, după ce un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Făclia, de pe strada Taberei, iar în scurt timp s-a extins şi la alte locuinţe învecinate.

Pentru stingerea focului, la faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentelor Cernavodă şi Medgidia.

„Din informaţiile pe care le am în acest moment, incendiul este localizat. Se lucrează pentru lichidare. La ajungerea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi”, spune purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Anca Chiriţă.

Până la sosirea pompierilor, aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat, nefiind înregistraţi răniţi.

Flăcările au cuprins şapte locuinţe, patru dintre acestea fiind distruse în totalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici