Incendiu puternic într-un bloc din Sighetu Marmaţiei. Doi locatari, la spital cu atacuri de panică

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la acoperişul unui bloc din Sighetu Marmaţiei, o parte din locatari fiind evacuaţi, iar două persoane au fost transportate la spital după ce au suferit atacuri de panică.

551 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-un bloc din Sighetu Marmaţiei. Doi locatari, la spital cu atacuri de panică

Incendiu puternic într-un bloc din Sighetu Marmaţiei. Doi locatari, la spital cu atacuri de panică (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, Oana Alexa-Gonczi, a declarat că incendiul a izbucnit la acoperişul unui bloc cu patru etaje, iar cei 20 de locatari de la ultimul etaj au fost evacuaţi.

"Douăzeci de persoane care locuiau la etajul IV al blocului au fost evacuate. În urma incendiului, ale cărui cauze nu au fost stabilite încă, au ars circa 500 de metri pătraţi din acoperişul din lemn acoperit cu plăci de azbociment. Două persoane au suferit atacuri de panică şi au fost transportate la spital, iar mai multe apartamente au fost degradate", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, fiind chemaţi şi pompieri care erau liberi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici