Îndemnul unui primar de sector din Bucureşti, după ce mai multe străzi s-au inundat: Evitaţi mersul cu ...

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a convocat întreaga echipă de intervenţie în situaţii de urgenţă pentru limitarea efectele căderii masive de apă, de sâmbătă, din Bucureşti. Băluţă le cere bucureştenior să evite transportul cu maşinile personale.

3383 afișări
Imaginea articolului Îndemnul unui primar de sector din Bucureşti, după ce mai multe străzi s-au inundat: Evitaţi mersul cu ...

Îndemnul unui primar de sector din Bucureşti, după ce mai multe străzi s-au inundat: Evitaţi mersul cu maşinile personale

„Echipe ale Primăriei Sectorului 4 şi ale societăţii Veolia (concesionarul reţelei de apă-canal din Bucureşti) acţionează pentru decolmatarea gurilor de canal blocate din zone ale sectorului precum – Bulevardul Metalurgiei, intersecţia străzilor Şincai şi Lânăriei, intersecţia arterelor Vişasa şi Tineretului sau Bulevardul Alexandru Obregia, în dreptul numărului 36A. Aceştia utilizează 5 motopompe pentru îndepărtarea apei, 5 perii pentru îndepărtarea depunerilor de noroi de pe carosabil şi 5 maşini speciale de intervenţie în situaţii precum cea de faţă, ale societăţii Veolia. Pentru moment, nu au fost raportate situaţii privind gospodării inundate ori alt fel de pagubă materială cauzată de ploaia abundentă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sector 4, transmis sâmbătă.

Capitala s-a aflat sâmbătă sub cod portocaliu de precipitaţii, iar mai julte srăzi din oraş a fost inundate în urmă căderilor masive de apă.

„Rog cetăţenii sectorului 4 să evite pe cât posibil circulaţia cu mijloacele personale de transport, mai ales în zonele în care echipele noastre sunt la lucru. Pentru orice fel de problemă s-ar putea ivi în perioada valabilităţii codurilor de vreme rea, echipele noastre de intervenţie pot fi contactate la numărul unic de urgenţă în sectorul 4: 021. 9441”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici