INFORMARE METEO: Ninge abundent şi viscolit în Crişana, Maramureş şi Transilvania

Meteorologii informează că de joi la prânz până vineri va ninge abundent în Crişana, Maramureş şi Transilvania, iar vântul va viscoli zăpada, rafalele depăşind 80 de kilometri pe oră.

1231 afișări
Imaginea articolului INFORMARE METEO: Ninge abundent şi viscolit în Crişana, Maramureş şi Transilvania

INFORMARE METEO: Ninge abundent şi viscolit în Crişana, Maramureş şi Transilvania (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Potrivit informării Administraţiei Naţionale de Meteorologie, ninsorile vor începe joi, în jurul orei 13.00.

În Crişana, Maramureş şi Transilvania, precum şi în Munţii Apuseni şi nordul Carpaţilor Orientali, în a doua parte a zilei de joi va ninge, izolat abundent, iar vântul va viscoli zăpada.

În noaptea de joi spre vineri şi în prima parte a zilei de vineri, în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, precipitaţiile se vor transforma treptat în lapoviţe şi ploi, favorizând producerea de polei. Totodată, va ninge viscolit în toate zonele montane, unde vântul va sufla cu rafale care vor depăşi 80 de kilometri pe oră.

Vântul va sufla cu 50 - 55 de kilometri pe oră şi în sudul ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici